مطالب مهم درباره نقش سن و سال و رابطه زناشویی
نفش میل جنسی در جوانان و میانسالان و مدیریت آن
میل جنسی چیست و چگونه آن را سنین مختلف مدیریت کنیم
شهوت یا ميل جنسي به طور کلی این گونه تعریف می گردد: حس لمس، ارتباط نزديك و در نهایت انجام فرایند جنسي با شریک جنسی است. این غریزه در مجموع در هر انسان سالمی از دوران تولد وجود دارد و در کل زندگي همراه فرد است. اگر این میل به خوبي كنترل گردد و عاقلانه اداره شود به صورت طبيعي ادامه پيدا مي كند اما اگر شدت بگیرد و در يكي از مراحل خاتمه پیدا کند، اختلال جسمي يا روحي ايجاد مي كند. عدم مدیریت ميل جنسي، روح و جسم را مستعد بروز اختلالات و امراض گوناگوني مي سازد، درجه شدت ميل جنسي در افراد متفاوت است در برخی شدت آن به حدی است که شخص تحريك دائمي مي شود و زندگی او دچار مشکلات جدی می شود و در گروهی نيز به آنقدر ناچیز است كه گاهی چیزی حس نمی کنند و یک زندگی ماشینی سرد و فاقد هیجان را درک می کنند.
نیاز جنسی در سینین مختلف و مشکلات میانسالان در مواجهه با میل جنسی
باور مردم و افکار عمومی همیشه به این شکل بوده که نیاز جنسی یک نیار بجا آن هم برای جوانان است و به همین سبب به صورت اتوماتیک این تفکر که افراد مسن، دیگر باید به فکر مسایل دیگر زندگی باشند ایجاد می شود به همین دلیل در میانسالی دیگر تمایل آنچنانی برای داشتن رابطه زناشویی ندارند. و اگر میلی هم باشد سعی می کنند آن را کنترل کنند.
اما آنچه که مهم است این خواهد بود که داشتن رابطه زناشویی در دروران میانسالی افراد حتی میتواند گاهی از دیگر اوقات هم خوشایندتر باشد زیرا رسیدن به بلوغ کامل و همچنین کم استرس تر شدن زندگی به واسطه اینکه زندگی دیگر شکل اصلی خودش را بعد سالها پیدا کرده، به زوجین اجازه میدهد تا با تجربه بیشتری از روابط عاشقانه خود لذت ببرند. در این دوران معمولاً بچهها بزرگ شدهاند و شاید خانه را ترک کردهاند. فشارهای روزمره زندگی برای کار معمولاً خیلی کمتر از دوران جوانی است. البته میتوان گفت که یکسری تغییرات فیزیولوژیک هم وجود دارد که عملکرد عادی جنسی را با تغییراتی مواجه میسازد. متاسفانه خیلی از افراد این تصور را دارند که این علائم به معنای رسیدن به ته خط زندگی زناشویی است که در حقیقت این مطلب به هیچ وجه صحت ندارد.
در اکثر مردان ۶۰ ساله و حتی بالاتر، هنگامیکه درمیبابند با مشاهده، آلتشان نعوظ نمیشوند، نگران می شوند. این امر طبیعی این معنی را نمی دهد که عملکرد زناشویی به طور کلی از میان رفته بلکه تنها به این معنا است که هم اکنون نسبت به دوران جوانی، نیاز به محرکهای موثرتر دارند. اما در چنین حالتی برای اینکه همسرانشان تصور نکنند مشکلی برای وی ایجاد شده، از برقراری رابطه زناشویی امتناء میکنند.
زمانیکه سن وسال جنس مذکر افزایش پیدا میکند، مدت زمان ریکاوری بعد از انزال تا شروع دوباره رابطه، افزایش پیدا میکنند؛ این مدت زمان پس از سن ۶۰ سالگی یک روز کامل و یا شاید حتی چند روز زمان ببرد.
یکی دیگر از مشکلات زناشویی ۶۰ سالگی این است که طرفین رابطه تصور میکنند که حتماً باید به اوج لذت زناشویی دست پیدا کنند. حال آنکه این کار لزوماً ضروری نیست. جنس مذکر تصور میکند که حتماً باید به اوج لذت برسد و جنس مؤنث هم تصور میکند که اگر نتواند شریک خود را به بالاترین میزان رضایت برساند، برای او جذابیتی نخواهد داشت.
کمبود مواد روان کننده یکی از مشکلات خانمها و سستی کمر از جمله مشکلات آقایان در دوران میانسالی به شمار میرود. درمانهایی برای هر دو مورد وجود دارد که در مشورت با پزشک قابل حل میباشد.
مطالب مرتبط کلیک کنید
تکنیک های ساده برای پذیرش همسر در زندگی
مهمترین دلیل اختلال جنسی و درمان ارزان
چرا آمار طلاق در شهرهای بزرگ بیشتر است
با سامانه جاب اینفو ( job info ) شغل خود را با هزینه کمتر از یک پیترا برای یک سال تبلیغ کنید
خیلی ها دنبال شما می گردند! دیده شوید
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
- نفش میل جنسی در جوانان و میانسالان و مدیریت آن
- مطالب مهم درباره نقش سن و سال و رابطه زناشویی
سایر پست ها در گروه
اجتماعی
سهم زنان در مقطع کارشناسی تا دکتری
رشته ها و دانشگاههای ایران در کجای رتبهبندی تایمز هایر اجوکیشن قرار دارند؟
ایران بیشترین تعداد مراکز آموزش عالی در دنیا را نسبت به جمعیت خود دارد
با یک سری عادات روزانه در طی مدتی هوش خود را افزایش دهید.
آموزش زبان با معلم یا بدون معلم، مسأله این است
طول عمر نوجوانان را میتوان از روی شخصیت آنها پیشبینی کرد
چه مدل مویی به برای شما بهترین گزینه می باشد؟
همه چیز درباره قانون جدید تصادف با خودروهای لوکس
آیا روزه داری ادواری روند پیری را کند و روند لاغری را سریعتر میکند ؟
آموزش ساده چشمان جذاب داشته باشید